Servei d’avisos municipals via WhatsApp

Voleu que l’Ajuntament de Viladasens us avisi per WhatsApp?

  1. AFEGIU L’AJUNTAMENT COM A CONTACTE. Guardeu a la vostra llista de contactes el telèfon 689 208 985 per a poder rebre les notificacions.
  2. ENVIEU-NOS UN WHATSAPP. Envieu un WhatsApp amb la paraula ALTA + NOM i COGNOMS.
  3. US CONFIRMAREM L’ALTA. Us donarem d’alta i rebreu un WhatsApp de confirmació.
  4. JA REBREU ELS AVISOS. Rebreu els WhatsApp informatius de l’Ajuntament.

Aspectes importants a tenir en compte:

Per donar-vos de baixa, cal que envieu un WhatsApp amb la paraula BAIXA + NOM i COGNOMS.

Si canvieu de mòbil i teniu el contacte guardat a la llista de contactes del vostre telèfon, penseu que haureu de tornar a afegir el telèfon de difusió de l’Ajuntament per continuar rebent els avisos municipals.

Recordeu que el servei d’avisos via WhatsApp és només un canal unidireccional de l’Ajuntament. Per a qualsevol dubte o petició, cal que us adreceu a les oficines municipals o que truqueu al telèfon 972 496 150.

L’alta al servei comporta l’acceptació dels termes i condicions del tractament de les vostres dades. El responsable del tractament de les dades és l’Ajuntament de Viladasens, que les tracta amb el consentiment explícit de la persona que es dona d’alta, consentiment que es manifesta en enviar la sol·licitud. En qualsevol moment es pot demanar la baixa enviant un missatge amb la paraula BAIXA.

Podeu consultar informació addicional i detallada sobre el tractament de les dades per part de l’Ajuntament de Viladasens i com exercir els teus drets des d’aquest enllaç.  

Podeu consultar la informació sobre el tractament de les dades personals que proporciona

WhatsApp, empresa del grup Meta, des d’aquest enllaç